Skip to main content

Over ons

Onze winkel

Welkom bij MM Outdoor. Bij ons vind je niet enkel en breed assortiment aan kwalitatief tuinmeubilair, maar ook een warme en gastvrije sfeer waar je je meteen in eigen tuin waant. Wij zijn een familiebedrijf en dat betekent dat we begrijpen hoe belangrijk het is om met familie en vrienden onvergetelijke momenten te beleven in een mooi ingerichte tuin. Daarom bieden we een breed assortiment aan tuinmeubelen voor ieders smaak, van loungesets en tuinstoelen tot parasols en bijzettafels.

We staan door onze familiale waarden en aanpak bekend om onze persoonlijke en klantgerichte focus in Kuringen-Hasselt. Laat je inspireren in onze sfeervolle showroom en ontdek ons uitgebreid assortiment aan tuinmeubelen. Wij geven je graag advies op maat.

Snel leverbaar

Alle getoonde producten zijn snel uit voorraad leverbaar en te bezichtigen in onze showroom.

Uitgebreid aanbod

Wij hebben een uitgebreid assortiment producten

Grote voorraad

We hebben een grote voorraad van al onze merken.

We staan in onze regio bekend om onze persoonlijke en klantgerichte focus.

Familiale waarden

Als familiebedrijf begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om onvergetelijke momenten te beleven met je dierbaren in de buitenlucht. We weten hoeveel waarde je hecht aan de inrichting van je tuin. Daarom bieden we een breed assortiment aan tuinmeubelen voor ieders smaak.

Persoonlijke service

Dankzij onze familiale waarden en aanpak staan we in onze regio bekend om onze persoonlijke en klantgerichte focus. We nemen de tijd om naar jouw wensen te luisteren en zo een advies op maat te geven. We staan altijd voor je klaar, ook nadat je bij ons gekocht hebt. Dat is wat familie nu eenmaal doet.

Uitgebreid assortiment

Bij MM Outdoor vind je een breed assortiment aan kwalitatief tuinmeubilair. Van loungesets en tuinstoelen tot parasols en bijzettafels. Er is altijd wel één van onze merken die bij jou past, elk met hun eigen kenmerkende stijl. Ontdek onze zorgvuldig samengestelde collectie, met oog voor detail, design en kwaliteit.